Fint förkläde på köpet!

Ute i affärerna är julen nu i full gång. Själv kan jag tycka att det är alldeles för tidigt. Så mycket väsen så långt i förväg gör mig faktiskt matt. Kan vi åtminstone inte vänta till i december.
Samtidigt är det ju rätt bra att vara ute i god tid med en del saker. T ex om det ska bakas. Själv gör jag alltid de här pepparkakorna, som är ett absolut måste på julafton enligt barnbarnet Kalle. Han skippar gärna allt annat julgodis, bara pepparkakorna är på plats.
Så innan stora julracet drar igång brukar jag baka massor och frysa in. Då är det i alla fall lugnt på kakfronten. Både för Kalle – och alla de andra som gillar de här kakorna.

Just nu har vi ett bra erbjudande till alla som inte dragit igång baket än och som behöver ett riktigt bra förkläde till ”hjälpredan”. Handla för minst 300 kr och få ett julförkläde helt gratis. Handla för minst 600 kr och få två förkläden. 
Kod för köp för minst 300 kr: JULBAK300
Kod för köp för minst 600 kr: JULBAK600

Förklädena sys i två storlekar, så glöm inte att skriva vilken eller vilka storlekar du vill ha i meddelande-fältet när du är i kassan.
Till sist: Lycka till med baket!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln