Underställen (nu på rea!) perfekta till Busbyxorna

Vi vill att Busbyxan ska kunna användas i alla väder. Den ofodrade Busbyxan är slitstark och bra på många vis, men den passar inte alltid. Därför har vi formgett och lagt till fler och fler produkter för att Busbyxe-barnen ska vara väl rustade – oavsett vilket väder det är.

Regntäta Busbyxan med tejpade sömmar blev först ut. Sedan kom Busbyxan Vinter, fodrad med bambufleece. Busbyxan Baby med ”fötter” blev nästa produkt för de allra minsta. Och för några månader sedan lanserade vi hängselbyxan, som finns i en både ofodrad och fodrad modell.
För att ytterligare öka valfriheten har vi även satsat på underställ tillverkade i en fin blandning av merinoull och siden. Perfekta att ha under den ofodrade Busbyxan om den skulle kännas för tunn någon dag. Och även under Busjackan förstås. Visst ja, glömde alldeles bort att vi tog fram en jacka också när fler och fler frågade efter den.

Underställen har vi nu sålt i två år och de finns därför i två olika färgställningar – svart/grå och mörkblå. Till hösten vill vi ge plats för en helt ny kollektion (fortfarande i samma fina material) och säljer därför ut (billigt, billigt!) hela vårt kvarvarande lager. Med andra ord, ett bra tillfälle att skaffa det som behövs nu i brytningen mellan vinter och vår.
Själv går jag ingenstans (mellan typ oktober och mars) utan att sätta på mig mitt sköna underställ. En så go’ och lagom värme närmast kroppen vill jag inte vara utan.
Apropå det, kanske ni vuxna också vill ha ett? Hittills har vi bara haft för barn, men om intresse finns köper vi gärna in i vuxen-storlek också. Skriv gärna en rad i kommentarsfältet om det skulle vara något.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln