Missa inte den här utställningen!

Barnbarnen gillar Jan Lööfs bilderböcker. Ta fast Fabian är en av favoriterna. Barnbarnen gillar Jan Lööfs bilderböcker. Ta fast Fabian är en av favoriterna.

När Jan Lööf-utställningen öppnade i höstas ringlade köerna långa. Jag var där för att titta på en helt annan utställning, men bestämde mig på stört att hit måste barnbarnen och jag så fort som möjligt.

Hugo och Kalle gillar verkligen Jan Lööfs bilderböcker och det gör jag också.Vet inte hur många gånger vi har läst Ta fast Fabian och detaljstuderat varenda bild. Lika roligt varje gång! Så det var klart att vi också skulle se utställningen på Göteborg Konstmuseum med hans originalillustrationer, modeller från inspelningen av Skrotnisse, filmen Tårtan och mycket annat.

Vi fick ett par härliga timmar och det märkliga är att oavsett man är 3 år, 6 år eller farmor så finns det något i bilderna att fascineras av. Det klurigt, roligt, spännande och mycket originellt. Så är du i närheten av Göteborgs Konstmuseum, missa inte den här utställningen, som nu har förlängts fram till 5 februari. Entrébiljetten kostar 60 kr för vuxna, men alla under 25 år går in gratis.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln