Jackan får vänta lite

Planen var att jag just nu skulle vara i full gång med att ta fram ett första provexemplar av Busjackan. Tack snälla för alla fina synpunkter på den!

Men ni vet hur det är med planer. De har en tendens att spricka. Min gjorde det när det plötsligt slog mig att Barn & Baby-mässan i Göteborg närmar sig med stormsteg. Busbyxan ska ju vara med här för första gången och det finns tusen saker att ta itu med.

 

Hur ska montern se ut? Visserligen är den pytteliten, bara fyra kvadratmeter, men desto mer får vi klura för att alla som besöker mässan ska förstå hur bra Busbyxan är.

Frågan är bara hur vi ska få plats med alla Busbyxor på den här lilla ytan? Den ena lösningen efter den andra värker fram.Vissa åker direkt i papperskorgen, andra kanske inte är så dumma. Annat vi funderar på är tävlingar. En liten mässpresent kanske?

 

Jag är rätt säker på att snart kommer vi ha svar på alla de här frågorna - och DÅ kommer Busjackan upp på bordet igen.

 

Och skulle du ha lust att helt gratis se hur vi till slut löste allt i montern, varför inte vara med i vår utlottning av entrébiljetter till Baby & Barnmässan. Hur enkelt som helst, fyll bara i namn och mailadress här, så är du med.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln