Patricia Rawecka fick LivingGreen Award 2012. Foto Cicci Feinstein

Visst är Patricia värd sitt pris!

LivingGreen har jag pratat om förut, en jättebra sida för den som vill leva lite grönare. Den är både Inspirerande, klok och rolig. Det bästa är att här behöver ingen ha dåligt samvete för att man kanske inte alltid lever som man lär, utan blir istället peppad att göra så gott man kan.

 

Living Green lyfter också fram personer eller organisationer som gör det lättare att göra gröna val i sin vardag. Förra året fick Gudrun Sjödén ta emot LivingGreen Award. I år gick priset till Patricia Rawecka och hennes företag Gro Play. Där gör hon miljövänliga och närproducerade leksaker och spel - både fysiska och digitala - och lär samtidigt barn om miljö och hållbarhet på ett härligt lekfullt sätt. Företaget har också gjort en gratisapp - Elins memo - som ungarna tagit till sig med hull och hår och som laddades ner inte mindre än

25 000 gånger under 2011.

 

Jag är jätteglad för att Patricias Gro Play fick priset i år, för hur många gånger har man inte stått villrådig i leksaksaffären. Jag vill ju köpa något med mening och som ungarna också tycker är kul. Med Patricias produkter blir det en enkel match. Har faktiskt redan köpt tre pussel från serien "En bättre värld" som vi tänker lotta ut bland er. Så håll utkik efter nästa nyhetsbrev om du vill vara med i dragningen.

 

PS Är du inte prenumerant än, men vill bli - klicka här.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln