Vad vore vi utan er?

Ni har nog förstått att Busbyxan inte är ett stort företag. Här finns ingen försäljningsavdelning. Inte heller någon designavdelning eller pr-avdelning. Ändå går det åt rätt håll och det beror helt och hållet på er. Inte bara för att ni handlar här, utan också för att ni på olika sätt hjälper oss framåt.

Jag känner starkt att vi har de allra bästa kunderna. Ni berömmer oss när vi gör något bra, tipsar andra om oss, men drar er inte för att säga ifrån om något inte riktigt fungerar som tänkt. Ungefär som nära vänner. Vi vet var vi har varandra - men är inte rädda för att någon gång också säga ifrån. Och det är ju så saker och ting kan utvecklas och bli ännu bättre.
Så tack Erika och Hanna för att ni tipsade oss om hur vi kunde förbättra förklädet och gympapåsen! Och tack till Pia, Ami, Pernilla, Johanna, Nalle, Sofia och alla ni andra för att ni talar om vad ni saknar så att vi vet vad vi bör koncentrera oss på.

Vi är inte helt utan idéer själva heller. Just nu funderar jag på om inte en Busbyxa Baby skulle vara något. Ser så ofta bebisar sitta i bärselen med strumpor och tights i bomull. Hänger regnet i luften hoppas jag att de hinner hem i tid, för annars blir det inte roligt. Varje gång tänker jag på hur bra det vore med en baby-busbyxa med fot. Håller minstingen torr om det kommer en skur och och så praktiskt om det ska picknickas i gröngräset. Fritt fram att krypa hur man vill!
Så vad säger ni, kan Busbyxan Baby vara nåt?

Kommentera gärna inlägget:

 • Lena, Busbyxan • 24 maj 2013 09:06:54
  Härligt, Elin! Nu blev jag ännu mer inspirerad att ta fram en riktigt bra baby-busbyxa,
  hälsar Lena / Busbyxan
 • Elin • 24 maj 2013 08:31:24
  Jag har 4 barn och har använt Busbyxan till allihop. Den är absolut bäst & skönast helt enkelt! Och JA, det vore toppen med en babybralla!
  Jag har en bebis på fem månader som vill börja sitta i gräset när vi är ute. En hängslevariant som tål krypträning och vått gräs samtidigt som den skyddar ömtåliga små knän vore helt underbart.

  Mvh Elin

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln