Teamwork hos Knapp-Carlsson om babybyxan

Undrar hur många modeller en Busbyxa Baby kan ha? Berättade ju i våras att vi har planer på att ta fram en sådan och under sommaren har här verkligen testats. Modell efter modell har sytts upp – och förkastats. Resår i midja? Nej, det kändes inte bra. Med hängslen? Kanske... men hur skulle dom fästas ihop? Knappar, kardborreband, spännen...?

Inget kändes så där riktigt klockrent. Inte förrän jag till slut bollade idéer med en av försäljarna på Knapp-Carlsson – Göteborgs, ja, kanske till och med Sveriges bästa affär för sytillbehör.
Hon hade för inte så länge sedan burit baby i sele och visste precis var de svaga punkterna finns. Själv hade hon knäppt jackan runt sin bebis för att skydda, men höll med om att det inte var en idealisk lösning.
Så vi började kolla på spännen, men enades snabbt om att de kändes lite för grova för ett babyplagg. Resår i midjan var nästa förslag, men det hade jag ju redan förkastat. Varför inte testa en mjuk muddväv i midjan, tyckte hon. Här skyddar ju ändå selen.
Jamen visst! Så enkelt och så smart!

Modellen har nu testats på barnbarnet Ingrid, 5 månader, och fått klart godkänt. Så nu – äntligen – är produktionen av baby-busbyxa med fot i full gång. Vad bra det känns att inom bara någon vecka kunna erbjuda de små i sele en byxa som skyddar mot både blåst och lättare regn!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln