Kaxigt, klassiskt och soligt

Vår babybyxa med fot och mjuk mudd runt lilla magen blev precis så populär som vi hoppades – och trodde – att den skulle bli.

Fast det förstås, man kan ju aldrig veta. Därför känns det verkligen superkul att både gamla - och helt nya kunder - har valt Busbyxan Baby som första rejäla lekbyxa till bebisen.
Nu när solen börjar värma skönt och det är härligt att vara ute igen, är den perfekt för de små som ännu inte lärt sig gå. Med babybyxan på är det ju fritt fram att krypa omkring i fuktiga sandlådor och gräsmattor. Den är sydd i samma material som våra andra plagg – en slitstark bävernylon som står emot väta. Dessutom, inte ett enda sandkorn kan tränga sig in i byxan. Det sätter byxben med fot bomstopp för.
Vi gillar färg här på Busbyxan så nu finns ytterligare tre färger att välja på i butiken; klassiskt mörkblå, kaxig orange och soligt gul. Förutom alla de andra nio färgerna förstås. Och vi är öppna för fler förslag. Tipsa oss gärna om vilken färg ni skulle vilja ha.

Vill också passa på att påminna om vårt syskonpaket som ger 10 procent rabatt vid köp av både Busbyxan Bas och Busbyxan Baby. Varför inte passa på?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln