Sy en går väl bra, men 150...

Det är bara att konstatera - jag är en oförbätterlig tidsoptimist. För oj vad här har jobbats med en klocka som tickat alldeles för fort i bakgrunden.

Det hela började med att jag ville erbjuda något extra till alla som handlar hos Busbyxan på Baby & Barnmässan nästa helg. Varför inte en minibusbyxa till dockan? En sådan kan ju inte ta lång tid att sy, tänkte jag och satte mig vid symaskinerna. Och det är sant. EN byxa går hyfsat fort, men 300 stycken - som mitt första mål var - tar sin modiga tid. Det fick snabbt krympas till 150 stycken. Ändå såg det rätt mörkt ut ett tag, men nu skymtar jag målet - precis lagom till att mässan drar i gång. Härligt!!!

 

Det ska bli så roligt att kunna ge dig som väljer Busbyxan den här lilla presenten, som sitter som en smäck på Skrållan-dockan men säkert också passar till andra dockor i samma storlek. Fast det finns ett litet men... Vi har bara 50 dockbusbyxor per dag att dela ut. Så ett tips till dig som tänkt handla under mässan, vänta inte för länge för då kan dagens ranson vara slut.

 

PS Ett stort grattis till Susanne Göransson, Linda Ericson och Sofia Nilsson som vann två biljetter var i vår utlottning av biljetter till Baby & Barn på Svenska Mässan i Göteborg.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln