Tack för design-hjälpen!

Tack vare er vet vi nu bättre hur höstens Busjacka ska se ut. Tack vare er vet vi nu bättre hur höstens Busjacka ska se ut.

Visserligen hade jag hoppats att många skulle vilja tycka till, men att ni var SÅ många som ville vara med och designa Busjackan hade jag inte vågat drömma om. Vilket engagemang det finns bland er där ute! Helt underbart! Jag tar det som ett tecken på att det verkligen finns ett behov av Busjackan på marknaden - och beslutet att ta fram den känns plötsligt inte längre som ett riskprojekt.

Så tusen tack alla ni som varit med och skissat och även gett oss många värdefulla synpunkter och kommentarer. Nu har bilden på "vår" jacka blivit mycket klarare.

Så här tyckte ni:

En överväldigande majoritet - hela 90 procent - ville ha en jacka med blixtlås.

Nästan lika många - 82 procent - ville ha fickor och allra helst 2 fickor.

Även avtagbar kapushong stod högt upp på önskelistan. 81 procent föredrog det.

Dragsko i nederkant tyckte också en hel del av er var en bra idé. Närmare bestämt 69 procent.

Att jackan ska vara slitstark och fri från kemikalier var i stort sett alla överens om, men faktum är att alla egenskaper vi räknade upp kryssades i. Vissa av väldigt många, andra av lite färre. Så det är en himla tur att Busjackan nog kommer att uppfylla de allra flesta av dem. Och just kriteriet "snygg design" kan vi ju alla ta åt oss äran av.

 

PS Turen med sig när vinstlotter skulle dras bland alla er som tyckt till om Busjackan hade Anna Olsson, Eva Cavallin, Inger Ahlqvist, Erika Sparrenholt och Lotta Danielsson. Stort grattis till er! Böcker är på väg!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln