Fritt fram att designa själv

Tio månader. Så lång tid tog det från första idéskissen till färdig jacka. Kanske är det en helt normal tidsrymd för att ta fram en helt ny jacka, men för mig har den känts oändligt lång.

Desto roligare att nu äntligen få presentera Busbyxans nykomling ordentligt. Som jag berättat tidigare har vi valt en enkel jackmodell avskalad från onödiga detaljer. Ofodrad förstås och med plats för varm tröja. Lager på lager är bäst.

Två snedfickor finns för kottar, stenar, napp och andra viktiga småsaker.

Fram avslutas den i nederkant med en lätt resår som formar jackan fint. Även ärmarna avslutas med resår. Det ska vara enkelt att dra på vantar - antingen utanpå eller inuti ärm. Bak är jackan några centimeter längre och utan resår i nederkant. Här ska ingenting glipa!

 

Så här långt är det små, men ändå viktiga detaljer som skiljer Busbyxan från andra jackor. Men den allra största skillnaden är ändå möjligheten att själv designa sin jacka. Mixa och matcha jacka med kapuschong hur du vill. Jackorna finns i tre färger - röd, ljusgrå och äppelgrön - och kapuschonger finns i snudd på varenda färg som Busbyxan har. Självklart kan du välja enfärgad jacka, men varför inte kapuschong i samma färg som Busbyxan där hemma och jacka i en annan färg? Eller tvärtom! Här finns utrymme för alla möjliga kombinationer. Både finstämt diskreta och härligt färgsprakande. Det är helt och hållet upp till dig!

 

Vill du gå åt andra hållet och bara köpa jackan går det också bra. Flexibilitet har varit ett av våra ledord och därför kan du köpa jackan både med och utan kapuschong. Väljer du utan och sedan ändrar dig gör inte det något. Alla våra jackor är knapp-förberedda. Alltså bara att beställa en kapuschong i efterhand och knäppa på!

 

PS Alla som prenumererar på vårt nyhetsbrev och som köper en jacka i dag (15 december) eller i morgon (16 december) får en fin julbok (Vresige Grävlings jul) på köpet. Inte prenumerant än?  Klicka här! Mått på jackan hittar du här.

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln