Tipsa om bra lekparker!

Alla publicerade tips om lekparker belönas med 20 procent rabatt på nästa inköp av Busbyxan. I Norrköpings Folkpark  kan man ha så här kul. Alla publicerade tips om lekparker belönas med 20 procent rabatt på nästa inköp av Busbyxan. I Norrköpings Folkpark kan man ha så här kul.

Visst tog väl våren ett jättekliv framåt i veckan! Nu värmer solen skönt igen och på lekplatserna kryllar det av glada barn.

I höstas gjorde vi ett försök att med er hjälp samla in de bästa lekplatserna i Sverige. Det gick sådär. Kanske för att lekplatser inte är det första man tänker på när det är regn och rusk var och varannan dag. Men nu är det snart sommar, sol och semester igen. Så vad tycker ni, ska vi göra ett nytt försök? Det finns ju massor av fantastiska lekparker i vårt avlånga land. Och vem vet, kanske är det just i din stad som någon av oss råkar göra ett litet semesterstopp. Då är det ju guld värt att veta var bästa lekplatsen ligger. Så skriv och berätta om din bästa lekplats här. Och skicka gärna med en bild. Publicerade bidrag belönas med 20 procent rabatt på nästa inköp av Busbyxan.

 

Från Kristina i Norrköping har vi redan fått två fina tips:

FOLKPARKEN ligger i centrala Norrköping, öppnar på Valborg och har en massa aktiviteter på gång under hela sommaren.  Här finns klätterställningar, gungor och BMX-bana (cyklar lånas ut gratis),  en badbassäng med badleksaker och en stor hoppkudde på hela 14 x 10 meter. Gillar familjen dessutom frisbeegolf, beachvolley, minigolf eller boule, då har ni kommit rätt.

VASAPARKEN  ligger utmed Södra promenaden och är en av de största parkerna i Norrköping. En oas mitt i stan med härlig lekplats och plaskdamm. Här finns också en spännande Törnrosalabyrint uppbyggd av salix, som är ett slags pilträd.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln