Var finns de roligaste lekplatserna?

Finns det fler lika fina lekplatser som Kometparken i Bergsjön (Göteborg)? Finns det fler lika fina lekplatser som Kometparken i Bergsjön (Göteborg)?

Det är på lekplatsen ungarna hittar sina kompisar. Här kan de skoja och busa så mycket de vill, samtidigt som de tränar sina nyförvärvade kunskaper i att klättra, klänga, hoppa och skutta. En plats för underbara lekar helt enkelt.
Det är tanken, men tyvärr blir det inte alltid så. Alldeles för många lekplatser består av nån gunga som pliktskyldigast monterats upp och en sandlåda där ogräset redan håller på att ta över. Där vill ju varken vi eller våra barn vara.
Sån tur då att det finns andra ställen. Till exempel Kometparkens lekplats i Göteborg.
– Det är roligt att leka här, säger Lana, 5 år, och ger mig en guidad tur bland alla spännande lekredskap. Här finns repkaruseller, linbana, studsmatta, en jättelång rutschbana och mycket mer.

barnistan.se hittar du fler tips från Göteborg och Stockholm, men det finns förstås många, många fler fantastiska och alldeles underbara lekplatser i vårt avlånga land. Varför inte hjälpas åt att hitta dom? Skriv och berätta om din bästa lekplats (lena@busbyxan.se), bifoga gärna en bild, så bygger vi en bank tillsammans med Sveriges bästa lekplatser.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln