Jättebra betyg från I Ur och Skur

Ni som följt bloggen vet ju att det sedan i början av augusti pågått ett verkligt tufft test av Busbyxan. Under drygt en månad har små testpiloter dragit på sig dem och krupit, hasat, klängt och klafsat för fullt. Precis som man ska när man går i en I Ur och Skur-förskola - fylld av nyfikenhet och upptäckarglädje.

Testet är nu avslutat och det är med glädje och stolthet vi kan berätta att Busbyxan får bra betyg av både barnen och förskollärarna på Idavallens I Ur och Skur-förskola i Lindome. Barnen gillar att ha dem på sig och  "fröknarna" är nöjda med Busbyxans slitstyrka, passform, enkla skötsel och förmåga att stå emot väta, vind, smuts och - inte minst - att det är så lätt för barnen att själva ta på och av byxorna. Av totalt 58 betyg delar de ut 56 "Mycket bra" eller "Bra". 

Det är bara på frågan hur byxan står emot väta som två av de sex förskollärarna ger den omdömet "Mindre bra":

- Våra barn älskar att leka med vatten och gärna sitta i det också, förklarar de.

Och att sitta i en vattenpöl går förstås inte med Busbyxan. Då blir man blöt. Busbyxan är ju inte heller en regnbyxa, men att krypa omkring och stå på knä på fuktiga gräsmattor och i sandlådor går hur bra som helst.

Sammantaget ändå ett jättebra betyg för Busbyxan från I Ur och Skur och ett kvitto på att vi erbjuder en byxa som verkligen tål att lekas i. Fast det vet ju alla ni som redan har ett par Busbyxor där hemma.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln