Premiär för bambufodrat

Nu är det bara några dagar kvar till premiären av vår nästa produkt. Fodrade busbyxor!
Och det är inte vilket foder som helst, utan det absolut bästa vi kunde hitta på marknaden. Ekologisk bambufleece - bra för både kroppen och miljön.

Ni som följt oss på bloggen minns säkert att vi lät tio små testpiloter dra på sig vår fodrade variant förra vintern. Vi ville helt enkelt veta om den var så bra som vi trodde.
Det var den. Sju av  tio gav den högsta betyg och tyckte att den var "mycket bra". Tre gav den snäppet lägre betyg - det vill säga "bra". Det kunde ju knappast bli bättre, så vi jobbade vidare med byxan.
I det här gamla blogginlägget kan ni läsa mer om varför vi valde just ekologisk bambufleece som foder. Eller också finns den här filmen att titta på där Hugo ger svaret på frågan på sitt alldeles speciella vis.

Vill också passa på att säga att vi har absolut inte glömt alla bra tips vi fått från er. Till exempel rygglapp med hängslen, för att undvika risken att det glipar. Det kommer... bara inte riktigt än.
Lite, eller rätt mycket faktiskt, handlar det ju också om att se hur många av er som är intresserade av fodrade busbyxor innan vi går vidare med nästa fas i produktutvecklingen.
I vilket fall som helst är vi själva mycket nöjda med vår fodrade byxa i originalmodell.  Hoppas att ni också blir det!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln