Missa inte Dagispåsen!

Har du tänkt besöka Barnmässan i Karlstad i helgen? Då har jag världens bästa tips. Gå direkt till Loppis monter och hämta den fina Dagispåsen som de står och delar ut helt gratis. Det här är den perfekta kassen för allt som ska fraktas till och från dagis varje dag. Plus att den innehåller en massa fina produkter och erbjudanden. Bland annat ett från Busbyxan!

 

Vi hade gärna varit med i Karlstad, men tiden räcker inte riktigt till eftersom vi har massor att fixa inför Baby & Barn-mässan i Göteborg. Så då blev det här en bra lösning att kunna ge alla samma fina mässerbjudande - vare sig du bor i Västsverige eller i Mellansverige.

Förresten, känner du till Loppi.se? Här kan du köpa och sälja prylar och kläder för barn och samtidigt göra en insats för planeten. En procent av deras intäkter går oavkortat till bra projekt och organisationer för barn och/eller miljö. En riktigt bra köp- och säljsajt, tycker jag.

 

PS Barnmässan i Karlstad öppnar i morgon 24 mars och pågår i tre dagar. Förutom bra mässhopping utlovas massor av aktiviteter, underhållning, råd och tips för föräldrar, gravida och barn. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln