Att vara med på mässa är jätteroligt men jobbigt. Tur att jag har Sofia och Nea som hjälper mig i montern!

Oj, vilket härligt gensvar!

- Men där är ni ju, sa hon och störtade fram till vår stege med Busbyxor. Jag har hört så mycket bra om den här byxan ute på nätet, så jag bara måste få se hur den ser ut i verkligheten.

Gissa om man blir glad! Både för att Busbyxan börjar tränga igenom bruset, men mest av allt för att vi har så fantastiska kunder som berömmer vår byxa på olika forum. Bättre ambassadörer kan vi inte få. Så tack, tack alla ni som pratar varmt om Busbyxan!

Precis lika glad gjorde Majlis mig när hon besökte vår monter på Baby & Barnmässan nu i helgen. Med ett enda ord gjorde hon klart vad hon tyckte om Busbyxans entré på marknaden:

- ÄNTLIGEN, sa hon med stort eftertryck.

Det visade sig att Majlis arbetat som förskollärare i många år och kämpat med av- och påklädning av de små.

- Ytterkläderna har så många detaljer i dag som gör det svårt både för oss och för barnen. Det är knappar, dragkedjor, hängslen som ska gå i kors på ryggen och jag vet inte vad...

- Och så kan det vara så här enkelt, sa hon och tittade på byxorna igen.

- De här byxorna klarar ju barnen av själva och kan känna sig duktiga. Sånt är jätteviktigt!

 

Busbyxans marknadsföring har hittills varit minimal, men i år kände vi att vi ville vara med på mässan här i Göteborg. Det är ett beslut som vi absolut inte ångrar. Kunde inte ana att det skulle vara så roligt och inspirerande att träffa alla er som besökte vår lilla monter. Och fortfarande återstår en dag - så varmt välkommen du som ännu inte besökt oss!

Fler bilder från mässan ser du här.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln