Vilken skatt vi har - helt gratis!

På söndag får barn i Malmö höra den här sagan. Plats: Stadsbibliotekets sagogrotta. På söndag får barn i Malmö höra den här sagan. Plats: Stadsbibliotekets sagogrotta.

Varför tar vi sånt som ”alltid” funnits för givet?  Ta till exempel våra bibliotek. Dom finns där och det är väl ingenting med det, tycker vi. Men egentligen, är det inte helt fantastiskt att kunna låna hem vilka böcker vi vill? I det här landet behöver ingen unge bli utan sagoskatter från världens alla hörn.
Och, som om inte det vore nog, här bjuds också på sagostunder, teaterföreställningar, trolleri och jag vet inte allt. Helt gratis!
Gjorde ett snabbsök om vad som är på gång och man bara häpnar. Bara ett pyttelitet axplock kommer här:
I Umeå bjuds barn från 5 år på en magisk föreställning den 10 oktober i Abellis teaterbuss. Gratisbiljetter kan hämtas från onsdag samma vecka. Här hittar du mer om höstens alla roliga arrangemang i Västerbotten
I Malmö är det sagostund nu på söndag i Stadsbiliotekets fantasieggande sagogrotta. Hur spännande som helst för alla barn från 3 år. Här finns mycket mer att välja på under hela långa hösten.
I Göteborg vaktas bibliotekets sagoskatt av giriga drakar, men varje lördag kl 14 öppnar de sin skattkista och plockar fram något extra spännande. En sagostund, ett möte med författare , trolleri eller något annat kul.
Som sagt, det här är bara en liten droppe i havet. Kolla in själv vad biblioteken nära dig har på programmet! Jag tror du kommer att bli lika glatt överraskad som jag blev.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln