Det började i Umeå 1997

År 1997 börjar den lilla butiken Haga Barnkläder i Umeå att sy och sälja överdragsbyxan Busbyxan. Den blir snabbt det mest efterfrågade plagget – speciellt vår och höst när det behövs oömma och bekväma plagg som tål att lekas i.

2007 startar försäljningen av Busbyxan på nätet. Även här är det många som genast inser fördelarna med en slitstark överdragsbyxa som står emot väta och smuts.

 

Nu finns vi i Göteborg!

Från år 2008 drivs näthandeln vidare av nästa generation, nu från Göteborg. Grundfilosofin är fortfarande densamma: vi vill arbeta så nära våra kunder och leverantörer som möjligt. På så sätt får vi många värdefulla synpunkter och förslag som vi tar vara på i vårt dagliga arbete med att utveckla företaget och våra produkter.

Under många år syddes allt av oss själva, men i takt med att försäljningen ökade krävdes större produktionskapacitet. Vi valde då att lägga ut produktion hos Syverket i Borås. Därmed var vi säkra på att våra plagg tillverkades på ett schysst sätt vad det gäller personalens arbetsvillkor.  Produktion i Borås – bara några mil från Göteborg – innebar också att våra transporter begränsades till ett minimum och vår påverkan på miljön blev liten. Det ser vi som ett stort plus.

Välkommen med frågor,

synpunkter och förslag!

Prenumerera på Busbyxans nyhetsbrev

Busbyxans nyhetsbrev ger dig tips, förmånliga erbjudanden, möjligheter att delta i utlottning av fina vinster etc. Nyhetsbrevet ges ut 8 gånger under året. Självklart kan du när som helst och enkelt avsluta din prenumeration.

Prenumerera

Busbyxan

Prinsgatan 10A

413 05 Göteborg

 

info@busbyxan.se

Lena Eliasson 070-630 29 72