Snudd på oavgjort, så hur gör vi nu?

Oj, vad ni var många som ville vara med och bestämma vilken busbyxe-färg vi ska satsa på i höst. Över 500 ville hjälpa oss att göra rätt val. Tack alla!

Länge såg det ut som om royalblå skulle avgå med segern, men allt eftersom tävlingstiden gick knaprade den vinröda in. När slutsignalen gick vid midnatt hade 266 av er röstat på royalblå och 258 på den vinröda färgen. Väldigt, väldigt jämnt alltså. Faktiskt så jämnt att vi nu på morgonkvisten har bestämt att vi syr upp båda färgerna till hösten. Vad säger ni om det? Båda är ju faktiskt väldigt fina och det känns väldigt kul att kunna erbjuda Busbyxor i inte mindre än 16 olika färger i höst.

 

Men nu ska jag inte hålla er på halster längre. Ni vill väl veta vem som vann Busbyxan vi utlovat som tack för att ni var med och röstade. Efter en lottdragning som Notarius Publicus hade varit nöjd med kan vi meddela att vinnaren är Marie Hansson i Nyköping. Grattis Marie! Den äppelgröna byxa du valde som vinst skickas till dig i dag.

 

Men det här var ju bara den första lottdragningen. Vi har ju tre fina miljöpussel från Gro Play att lotta ut också. Vinnarna här blev Martin Larsson i Göteborg, Sanna Kaakinen i Åby och Helena Lindholm i Sollentuna. Stort grattis till alla tre. Pussel är på väg!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln