Superstark gympa/prylpåse

Bävernylon kan verkligen användas till mycket. Förkläden till exempel - har fått rapporter om att våra bävernylon-förkläden passar perfekt till haklapp också. Bara att hissa upp ytterligare lite med knytbandet och vips, så är hela kroppen skyddad.

Och när jag såg barnbarnets gympapåse trasas upp efter bara någon månads användning förstod jag att här fanns en ny uppgift för bävernylonet. En påse i det superstarka materialet bör ju hålla hur länge som helst. Minst lika bra är att den håller innehållet torrt om en regnskur skulle överraska.

Självklart kan den även användas till annat att förvara. Varför inte allt som ska med till förskolan och hem igen? Eller prylarna därhemma? Lego, tågbanan, dockkläderna...

Nu finns vår fina påse att köpa i Busbyxans butik. Och det bästa av allt: handlar du byxa eller jacka får du den helt gratis - med namn på och allt. Det enda du behöver göra är att skriva önskat förnamn i kommentarsrutan när du gör din beställning. Men vänta inte för länge bara – det här kanonfina erbjudandet gäller bara till 5 februari.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln