Marie vann och jag upptäckte hennes fantastiska Hage

Ibland leder slumpen oss åt exakt rätt håll! Som till exempel när Marie Hansson vann en Busbyxa i vintras och en www-adress i hennes mail fångade mitt intresse. Palstorps hage? Det lät spännande, så  jag surfade vidare och hittade något alldeles speciellt. En gård utanför Nyköping där man använt det som naturligt finns på en bondgård och i naturen runtomkring och sedan skapat en lek-och upplevelsegård utöver det vanliga. Helt fantastisk i mina ögon med massor av aktiviteter för barn i alla åldrar. Skulle faktiskt själv vilja prova både det ena och det andra efter att ha kollat in allt vad Palstorps Hage har att bjuda på.

Det var också slumpen som styrde och ställde när Marie fick frågan om hon ville ta över Palstorps gård. Mer om det och om gården kan du läsa här.

Och vad du gör, missa inte den här fina upplevelsen om du har vägarna förbi Nyköping i sommar, för frågan är om det finns något liknande. Tipsa oss gärna i så fall!

Marie bor på gården Palstorp och driver här lek-och upplevelsegården Palstorps Hage.

Familj: Den består av min braiga make Lars och våra två guldungar Axel 4 år och Matilda 1 år. Till familjen hör också hunden Knuff, katterna Fia och Saga, kaninerna Långöra och Kortöra. Under sommaren har vi också får med lamm och höns med kycklingar på lån till familjen. .
Favoritdjur: Det är nog hund. Jag älskar att de är lojala, glada, trygga och alltid finns där.
Fritidsintressen: Förutom hagen, som tar upp väldigt mycket av vår familjs tid, är att vara ute i naturen såväl i skärgården som i skog och fjäll. Umgås och leka tillsammans. Resa är alltid roligt. Jag älskar att sy, pyssla och baka också, men just nu får det ganska lite utrymme i mitt liv.

Vill du veta mer om Palstorps hage? Läs hela intervjun med Marie här.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln