Dags att dra på underställ igen! Så här ser årets ut på Kalle, snart 7 år och 121 cm lång.
Dags att dra på underställ igen! Så här ser årets ut på Kalle, snart 7 år och 121 cm lång.

Perfekt under när det är kallt

Nej, nu är det ingen återvändo längre. Kylan är här och det är bara att klä på sig så att vi inte fryser. Då är Busbyxans underställ i fin merionull/siden-blandning bra att ha. Just i år tycker jag att de är extra fina med tröja i fräsch blåvit-randning med enfärgad byxa till.

Fast börjar man tala om underställ i ull brukar många ruska på huvudet och vara rädd för att det ska klia. Och visst, är man hyperkänslig kanske inte ens Busbyxan underställ är idealiska. Men barnbarnen har inte haft något att invända under alla år de haft dem. För säkerhets skull köpte jag hem ett set till mig också för att testa. Är själv väldigt känslig för ull närmast kroppen och tycker absolut inte om sånt som kliar.

Kan bara konstatera att de här från Joha i Danmark är hur sköna som helst. I förra veckan kände jag att det var dags att plocka fram dem igen och nu åker de på tidigt varje morgon när jag tar mitt motionsvarv runt Slottsskogen - innan jobbet drar igång.
Det finns alltså underställ även i vuxen-storlek, så skulle ni mammor och pappor vara intresserade - hojta till i kommentarsfältet så utökar vi gärna inköpen. Vuxenstorlekarna är enfärgat mörkblå. Precis samma färg vi haft till de små tidigare år. Och på tal om det finns enstaka exemplar fortfarande kvar. De har vi lagt i Fyndlådan.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln