Ullvärme under som inte kliar

Ingen tvekan om att Kalle och Hugo gillar nya underställen! Ingen tvekan om att Kalle och Hugo gillar nya underställen!

Vi har länge velat komplettera våra utekläder med ett riktigt bra underställ i mjuk ull - gärna uppblandad med lite silke. Till slut föll vårt val på Joha, en dansk leverantör av barnkläder som funnits i nära 50 år. Här hittade vi precis det vi sökte. Hoppas att ni blir lika förtjusta som vi över plaggen.

Igår fick barnbarnen agera modeller igen. De börjar bli vana vid det här laget och ställde med liv och lust upp på alla tokigheter vi hittade på.

 

Fast lite skeptiska var de allt till en början, när de såg att det handlade om undertröjor och långkalsonger i ull.

- Dom kliar väl inte?

- Nejdå, försäkrade jag som själv är känslig för ull som sticks och noga synat och känt på plaggen innan det blev köpläge. Av mig fick underställen med beröm godkänd, men det kan ju vara en helt annan sak när man får dem direkt på kroppen.

Så lite nervöst var det allt innan storebror fått på sig plaggen och glatt försäkrade lillebror som låg lite efter:

"Ingen fara, Kalle! Dom kliar ingenting!"

 

Våra ullunderställ - tillverkade av extra mjuk och mulesing-fri merinoull uppblandad med 15 procent silke - hittar du här. Där finns även härliga ullsockor som håller fötterna varma nu när vintern är här.

 

PS Från och med nu och fram till måndag 3 december får alla som prenumererar  på vårt nyhetsbrev 10 % intro-rabatt på våra ullplagg. Inte prenumerant än? Bli det  här så skickar vi rabattkoden till dig ögonaböj

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln