…ett riktigt bra erbjudande på mässan

Tänk, vad fort ett år går! Förra året vid den här tiden rusade jag hit och dit för att få allt klart till vårens stora mässa för föräldrar och barn - Baby & Barn-mässan i Göteborg. Det var första gången vi var med och miljoner saker och tänka på för att ingen skulle missa vår pyttelilla monter. Sedan kulminerade allt i tre högintensiva dagar och massor med inspirerande möten - både med alla våra kunder och tänkbara samarbetspartners.

Ändå bestämde vi redan i höstas att vänta lite innan vi är med nästa gång. Mässan är bra, men det finns även andra sätt att kommunicera med er som vi ville pröva. Fast nu - dagen innan årets upplaga av Baby & Barn slår upp portarna - ångrar vi oss nästan. Tur då att vi ändå är med litegrann genom nya Familjehäftet.

Det innehåller närmare 200 attraktiva erbjudanden för familjen. Både saker att köpa - som t ex Busbyxa och jacka till specialrabatt - och saker att göra. Det sprillans nya Familjehäftet kostar 350 kr, men i samband med lanseringen på Baby&Barn i helgen kan du köpa det för 250 kr i monter D05:14. Varför inte passa på, så har du fina rabatter under ett helt år framåt. Och oavsett om du köper det nu eller senare går 50 kr alltid oavkortat till Barncancerfonden och Drottning Silvias Barnsjukhus.

Efter mässan kan Familjehäftet köpas via deras hemsida - liksom på Coop i Kållered, Backaplan, Sisjön och Bäckebol.

- Vi räknar med att kunna öppna vår hemsida senast inom två veckor, hälsar Camilla Fridén, som kom på idén att samla ihop fördelaktiga erbjudanden till hjälp för barnfamiljerna att sänka sina utgifter.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln