"Vi har helt lagt undan galonisarna"

Det kom ett mail från Karin Angemark Öman, som i våras köpte sina första Busbyxor till barnen Estrid, 3,5 år och Axel, snart 2. Snabbt insåg hon fördelarna med dom och vad glada vi blev när hon dessutom mailade och berättade det för oss.

 

Så här skrev Karin:

"Vi är mycket nöjda med våra Busbyxor och har helt lagt undan barnens galonisar. En av Busbyxans funktioner är ju att agera galonisar, men utan obehaget av galonisar. Nu när det är lite varmare är Busbyxan också perfekt, för vem kan/vill ha plastbyxor/galonisar då? Båda barnen har haft kalasbyxor under och det har varit precis lagom i temperaturer från några plusgrader och uppåt.

Min dotter är inne i den där rosa klänningsperioden, men hennes ljusgrå Busbyxor har – till skillnad från alla andra byxor - åkt på utan några som helst problem!

Sonen älskar sina olivgröna. Jag tror att avsaknaden av hängslen gör Busbyxan än mer populär för hängslen måste ju verkligen bara kännas som ett hinder."

 

Tack, Karin! Så härligt att höra att vår byxa används flitigt. Och uppskattas! Både av dig och - inte minst viktigt - av barnen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln