Tack, Therese!

Dario på väg till dagis i sina Busbyxor. Dario på väg till dagis i sina Busbyxor.

I många år drev min mamma en barnklädesaffär i Umeå. Hit kom kunder för att handla, men också för att få goda råd eller bara prata bort en stund.  Kontakten med kunderna var det allra viktigaste för henne och också det som gav henne den allra största glädjen.

Jag kan bli lite avundsjuk på det där. Här på bloggen försöker jag hålla kontakt med er, men i en webbutik är det ändå svårt att få till det där personliga samtalet.

Därför blir jag så glad när någon av er då och då hör av sig. Som nu sist till exempel när det kom både mail och bild från Therese.

De som följt Busbyxan ett tag kommer kanske ihåg att vi hade en tävling i början av förra året, där ni kunder fick bestämma vilken nästa busbyxe-färg skulle bli. Turkos vann och Therese blev den som fick ett par byxor när vinnaren drogs bland alla er som var med och tyckte till. Och så här skrev hon i sitt mail som kom häromdan:

 

"Vi vill bara tacka för den fina vinsten. Busbyxorna har varit på dagis hela terminen och där har de blivit flitigt använda och skyddat sonens vanliga brallor från att slitas ut. Helt perfekt!

Nu är de dock redan urvuxna, så jag ångrar att jag inte tog storleken större. Han växer som ogräs grabben, trodde det skulle avta nu när han börjar bli större :).

Förhoppningsvis hittar de en ny liten mindre ägare till våren, för trots flitigt användande är de fortfarande snygga.

Tack för ett par toppenbrallor!"

 

Vi säger tack själv, Therese! Vi blev väldigt glada både för ditt mail och den fina bilden på sonen.

 

PS Min mamma drev inte bara butiken Haga Barnkläder. Hon är också påhittig som bara den och var faktiskt den som kläckte idén att börja sy överdragsbyxor i bävernylon.



 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln