I Ur och Skur testar Busbyxan

Nu väntar vi på att sommaren ska komma med fart. Förväntningarna är stora och kanske den bästa tiden är just nu - när allt fortfarande är ett oskrivet blad. Och hur det än går med vår nyckfulla svenska sommar så ser jag redan fram mot augusti, för då ska småttingar på Friluftsfrämjandets I Ur och Skur-förskola i Lindome testa våra Busbyxor. Gissa om vi är stolta!

 

Vi blev så otroligt glada när personal därifrån besökte vår monter på Baby & Barn-mässan i Göteborg. De såg genast alla fördelar med byxan. Hur lätt den är att ta av och på och hur enkel den är att sköta (bara att slänga in i torkskåpet om den blir våt). Och självklart, den otroliga slitstyrkan och att den står emot både vind, väta och smuts.

Just där och då fanns inte tiden att prata mer. Vi hade fullt upp med våra kunder och de hade också uppgifter att sköta i Friluftsfrämjandets monter. Men kontakten var tagen och i veckan träffades vi igen och bestämde oss för att inleda ett samarbete.

 

Vi ska inte gå händelserna i förväg, men vi vet att Busbyxan är den perfekta dagis-byxan. Håller den dessutom för I Ur och Skur-barnens aktiviteter, som ju är ute mest hela tiden oavsett vilket väder det är - ja, då kan det inte bli bättre. Så fortsättning följer.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln