Svart Busbyxan Vinter

Pris:
565 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P548409
Antal:

Busbyxan är en skalbyxa sydd i slitstark bävernylon (50% bomull/50% nylon) av högsta kvalitet. Den är vind– och vattenavvisande och står även emot smuts bra.
Ett perfekt plagg för årets alla utelekar.

Byxan är fodrad med bambufleece (50% bambu/50% ekologisk bomull), som värmer i kyla och svalkar i värme – samtidigt som den släpper igenom svett och fukt så att kroppen hålls torr. Mer om bambufleecens alla fördelar kan du läsa här.

Byxan är försedd med resårer i midja och ben, reflexband på höger ben och hank så att den kan hängas på en krok. Avtagbar resår under foten.

Den är lätt att ta på och av - det gillar både barnen och förskolepersonalen.
 

Svensk originalprodukt.

ÖKOTEX-MÄRKT bävernylon. Innebär att mängden hälsoskadliga ämnen i tyget ligger under internationellt antagna gränsvärden. Märkning i Sverige godkänns av Institutet för fiber- och polymerteknologi (IFP).

Färger:

Äppelgrön  Svart  Mörkblå   Ljusgrå   Röd Brun Vinröd Orange Mörkgrå Olivgrön

SKÖTSELRÅD

Torka av. Busbyxan behöver inte tvättas ofta. Fläckar från lera, sand och jord kan du oftast torka av med en fuktad trasa.

Tvätta i högst 40 - 60 grader beroende på hur smutsiga de är. Använd inte skölj- eller blekmedel.

Efter tvätt: För att upprättahålla den vatten- och smutsavvisande effekten, torktumla, häng i torkskåp eller stryk med medelvarmt strykjärn (2 prickar på strykjärnet).