Ljusgrå Busbyxan Vinter

Pris:
585 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P548371
Antal:

Busbyxan är en skalbyxa sydd i slitstark bävernylon (50% bomull/50% nylon) av högsta kvalitet. Den är vind– och vattenavvisande och står även emot smuts bra.
Ett perfekt plagg för årets alla utelekar.

Byxan är fodrad med bambufleece (50% bambu/50% ekologiskt bomull), som värmer i kyla och svalkar i värme – samtidigt som den släpper igenom svett och fukt så att kroppen hålls torr. Mer om bambufleecens alla fördelar kan du läsa här.

Byxan är försedd med resårer i midja och ben, reflexband på höger ben och hank så att den kan hängas på en krok. Avtagbar resår under foten

Den är lätt att ta på och av - det gillar både barnen och förskolepersonalen.
 

Svensk originalprodukt.

ÖKOTEX-MÄRKT bävernylon. Innebär att mängden hälsoskadliga ämnen i tyget ligger under internationellt antagna gränsvärden. Märkning i Sverige godkänns av Institutet för fiber- och polymerteknologi (IFP).

SKÖTSELRÅD

Torka av. Busbyxan behöver inte tvättas ofta. Fläckar från lera, sand och jord kan du oftast torka av med en fuktad trasa.

Tvätta i högst 40 - 60 grader beroende på hur smutsiga de är. Använd inte skölj- eller blekmedel.

Efter tvätt: För att upprättahålla den vatten- och smutsavvisande effekten, torktumla, häng i torkskåp eller stryk med medelvarmt strykjärn (2 prickar på strykjärnet).