Just nu: Halva priset på underställ från danska JOHA

Vintern är inte över än och sportloven avlöser varandra i vårt avlånga land.
Börjar barnen växa ut sina underställ har vi just nu ett riktigt bra erbjudande. I tre dagar framåt halverar vi priset på våra superfina underställ från danska JOHA. För hela understället, långkalsong och tröja, hamnar priset då på 279 kr. Självklart går det också bra att bara handla den ena delen, då för 139:50 kr.
JOHAS underställ är verkligen i en klass för sig. Varma, sköna och i en suverän klifri blandning av 85% mjuk merinoull och 15% siden och som håller huden torr samtidigt som den ser till att det inte blir för varmt eller kallt.

En rabatt på 50 procent är din t o m söndag 18/2 om du använder denna kod: UNDER24

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln