100 cl äppelgrön Busjacka (halva priset!)

Rea:
297 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1076498
Typ:
Äppelgrön Busjacka
Antal:
Finns i lager

Nedsatt pris p g a sömnadsfel. Sömmen på baksidan i jackans nederdel är krokig. Man kan också se spår efter en söm som rivits upp. (klicka på bilden t v för att titta närmare). Felet påverkar inte jackans funktion.

---
Busjackan är en ofodrad skaljacka i slitstark bävernylon (50% bomull / 50%nylon) och försedd med resår i ärmslut och i nederkant fram. Dragkedjan avslutas med en flärp för att skydda ömtåliga halsar. Bakstycket är längre än framstycket och helt rakt utan resår i nederkant. Reflex finns på ryggen samt runt höger ärm. Två påsydda fickor.

Hank i avvikande färg gör den lätt att hitta när jackan snabbt ska hängas på plats.

 

Vändsydd kapuschong finns som tillval (dubbel bävernylon), som knäpps på med (blyfria) tryckknappar.

 

ÖKOTEX-MÄRKT. Innebär att mängden hälsoskadliga ämnen i tyget ligger under internationellt antagna gränsvärden. Märkning i Sverige godkänns av Institutet för fiber- och polymerteknologi (IFP).

 

Färger: Ljusgrå Äppelgrön Röd

 

SKÖTSELRÅD

Torka av. Jackan behöver inte tvättas ofta. Fläckar från lera, sand och jord kan du oftast torka av med en fuktad trasa.

 

Tvätta i högst 40- 60 grader beroende på hur smutsiga de är. Använd inte skölj- eller blekmedel.

 

Efter tvätt: För att upprättahålla den vatten- och smutsavvisande effeketen, torktumla, häng i torkskåp eller stryk med medelvarmt strykjärn (2 prickar på strykjärnet).