Kombipaket Äppelgrön/Marinblå

Pris:
650 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1225528
Antal:
Kombipaketet består av två produkter - Busbyxan Bas och Busjacka med huva.

Busbyxan Bas är en ofodrad skalbyxa, sydd i slitstark bävernylon av högsta kvalitet. Vattenavvisande utsida och mjuk bomullsinsida gör byxan skön att ha på sig samtidigt som den står emot smuts och väta. Perfekt för årets alla utelekar.
Byxan är försedd med resårer i midja och ben, reflexband på höger ben och hank så att den kan hängas på en krok. Resår under foten garanterar att byxbenen inte åker upp.
Den är lätt att ta på och av - det gillar både barnen och förskolepersonalen.

Busjackan är en ofodrad skaljacka i samma slitstarka bävernylon (50% bomull / 50% nylon), försedd med resår i ärmslut och i nederkant fram. Dragkedjan avslutas med en flärp för att skydda ömtåliga halsar. Bakstycket är längre än framstycket och helt rakt utan resår i nederkant. Reflex finns på ryggen samt runt höger ärm. Två påsydda fickor.

Hank i avvikande färg gör den lätt att hitta när jackan snabbt ska hängas på plats.
Vändsydd huva (dubbel bävernylon) knäpps på med (blyfria) tryckknappar.

Både Busbyxan Bas och Busjackan är svenska originalprodukter.

Kombipaketets färger:
Äppelgrön/Marinblå
Grå/Vinröd
Grå/Orange
Äppelgrön/Olivgrön
Äppelgrön/Brun
Röd/Brun
Röd/Marinblå
Grå/Äppelgrön
Äppelgrön/Svart
Grå/Rosa
Röd/Svart
Äppelgrön/Grå
Grå/Marinblå
Röd/Grå
Grå/Röd

ÖKOTEX-MÄRKTA. Innebär att mängden hälsoskadliga ämnen i tyget ligger under internationellt antagna gränsvärden. Märkning i Sverige godkänns av Institutet för fiber- och polymerteknologi (IFP).

SKÖTSELRÅD

Torka av. Busbyxan behöver inte tvättas ofta. Fläckar från lera, sand och jord kan du oftast torka av med en fuktad trasa.

Tvätta i högst 40 - 60 grader beroende på hur smutsiga de är. Använd inte skölj- eller blekmedel.

Efter tvätt: För att upprättahålla den vatten- och smutsavvisande effekten, torktumla, häng i torkskåp eller stryk med medelvarmt strykjärn (2 prickar på strykjärnet).