Citatet stämmer: Så glad blir jag faktiskt

Läste ett citat som jag precis kände igen mig i:
"Every time you buy from a small business, an actual person does a little happy dance"
Stämmer så exakt på hur det känns när en order från er trillar in. Kanska jag inte dansar precis, men mitt hjärta tar absolut ett litet glädjeskutt. Varje gång.
Hoppas ni också blir lite glada för att cerise och royalblå Busbyxan Bas nu bara kostar 200 kr. Dessa färger kommer att utgå ur sortimentet, men fortfarande finns nästan alla storlekar kvar. Med andra ord, ett bra tillfälle att fixa vårens byxa till ett riktigt bra pris.

Citatet läste jag på Frida Ramstedts blogg Trendenser, där hon generöst delar med sig av vad hon vet om inredning. Frida i sin tur hade hittat det hos Julia Lillqvist, en spännande finsk textilkonstnär, som skapar så fina saker tillverkade i återvunnet material.
Båda är väl värda att följa: Frida på trendenser.se och Julia på instagram @shop.julialillqvist.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln