Här är plaggen som funkar

Sommaren har varit lång och det känns som om hösten knappt börjat. Men plötsligt är luften inte ljummen längre. Kylan biter till. Det har blivit dags att klä på sig ett lager till.
Det finns ju flera sätt att göra det på. Sätta på sig plagg som fodrats med något värmande – eller ta på mjuka underställ som håller kylan borta. Skulle det bli riktigt kallt kan man ju till och med dra på rubbet.
Inget är kul när man går omkring och fryser, så fattas de där värmande plaggen i barnens garderob är NU ett bra tillfälle att handla med vår intefrysa-rabatt  på 30 procent. 
Plaggen som ingår är förstås de plagg som värmer allra mest och bäst:
Busbyxan Vinter som fodrats med mjuk fleece - 50 % bambu/50 % ekologiskt bomull.
Hela vårt sortiment av underställ i en härlig mix av 85 % fin extra mjuk merinoull och 15 % siden. 
Polokragar i 100 % finaste merinoull.
Sockor i 90 % ull, 4 % polyamid, 5 % elastan. 


Nej, nej inte ull, tänker nog några av er nu. Och jag håller med –i  princip – man måste vara väldigt f-ö-r-s-i-k-t-i-g när det gäller ull. Det är både jag och mina barnbarn överens om. Men vet ni vad, vi har alla använt de här fina underställen i flera år nu och de håller måttet. Inget kli här.

Alla våra ullplagg kommer från Joha i Danmark. Deras produkter är märkta med EU-blomman. Det innebär att stränga krav har uppfyllts vad gäller utsläpp till luft och vatten från fabrikerna och användningen av hälso- och miljöfarliga ämnen i tillverkningen.
Dessutom, inte minst viktigt, Johas ullplagg är inte tillverkade av ull från merinofår som blivit utsatta för den smärtsamma mulesing-metoden.

Till sist, ett litet tips till alla er som köpt vår babybyxa med fot. I ullsortimentet finns också långkalsong med fot i storlek 80. Perfekt att ha i babybyxan och därmed förlänga säsongen för Busbyxan Baby.


Rabatten gäller fram t o m onsdag 16 oktober.
Kod för Busbyxan Vinter: INTEFRYSA.
Kod för underställ, polokragar och sockar; INTEFRYSA 2

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln