Räddande ängel – ny bonuspresent

Att veta att vi säljer rejäla barnkläder känns bra på alla sätt och vis. Och ännu bättre blir det om försäljningen kan kopplas till något som gör fler nöjda och glada – förutom alla ni som handlar hos oss.

Därför låter vi tio procent av all försäljning på Busbyxan Bas, det plagg som vi säljer i särklass mest av, gå till Barncancerfonden. Deras arbete är livsviktigt.
Vi försöker också hitta bonuspresenter som det är någon mening med. Papperskassen vi skickar med varje gång någon köper två par byxor är väl inte så märkvärdig, men det känns fint att veta att varje kasse ger pengar till driften av ett barnhem för föräldralösa barn i Indien.

Precis i dagarna har vi lagt in en ny bonuspresent. Den skickar vi med när någon av er köper ett helt set, det vill säga både jacka och byxa. En skir liten ängel av metalltråd, smyckad med pärlor och fjädrar - tillverkad nära 1 500 mil härifrån. Närmare bestämt i ett bykooperativ i Sydafrika.
Här, i den lilla byn Vondeling, var arbetslösheten stor men när byborna fick chansen att lära sig ett nytt hantverk började en ny tid. Ökad självkänsla, stolthet – och pengar. Nu försörjer ”Ängelfabriken” hela byn.
För dem har den här ängeln betytt allt. Visst betyder väl det något för oss också?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln